Domcafé

Tunnelmallinen holvikahvila Domcafé Turun tuomiokirkon kivijalassa on hyvän mielen kahvila.

Lähetyskahvila Domcaféssa nautitaan Pauligin lahjoittamaa alkuperäismaakahvia Presidentti Colombia Origin Blend, joka on paahdettu luonnonmukaisesti viljellyistä luomukahvipavuista. Jokaisen Domcaféssa nautitun kahvikupillisen tuotto ohjataan kasvamaan korkoa Suomen Lähetysseuran Lasten Pankkiin, joka tukee lasten ja nuorten hyvinvointia sekä edistää lasten oikeuksien toteutumista kehitysmaissa.

Domcafé avoinna:

• Domcafén tietovisa torstaisin klo 17.00-18.00
  • Domcafén kirkkokahvit sunnuntaisin klo 11.15-12.30
  • Domcafé avoinna myös tilauksesta

Domcafé puh. 040 3417104
Varaukset: Soile Ahlqvist puh. 044 2525210
Lisätietoja: Saara Markkula puh. 040 3417106

Suomen vanhin kahvilatila?

Turun tuomiokirkkoseurakunnan tunnelmallinen lähetyskahvila Domcafé sijaitsee ehkä Suomen vanhimmassa kahvilatilassa. Tämä Tuomiokirkon Ursulan kappelin 1400-luvulla rakennettu kellariholvi on toiminut aikanaan muun muassa Tuomiokirkon suola- ja viljavarastona.

Domcafé perustettiin vuonna 1995 osaksi lähetystyön vapaaehtoistoimintaa ja tukemaan Tuomiokirkkoseurakunnan lähetystyötä maailmalla.