Tutustu Turun tuomiokirkkoon

Turun tuomiokirkkoon voi tutustua opastuskierroksella sekä opastetussa ryhmässä että itsenäisesti älypuhelimen opastuksella.

Tuomiokirkon opastuskierroksia voi varata Visit Turun myyntipalvelun kautta puh. 02 262 7900 tai myynti@visitturku.fi.  Tuomiokirkon opastuksen lisäksi tarjolla myös teemakierroksia kuten Mikael Agricolan Turku ja Pyhiinvaeltajien Turku.

Kesäisin Tuomiokirkon ilmainen opastuskierros järjestetään joka keskiviikko klo 14 alkavan kesämusiikkihetken jälkeen. Opastuksia voi kysyä myös Tuomiokirkon henkilökunnalta myös muulloin. Yhteyttä kannattaa ottaa hyvissä ajoin.

Keskiajan Turku -tapahtuman yhteydessä kesä-heinäkuun vaihteessa katedraaliin pääsee tutustumaan keskiaikaisesta näkökulmasta - oppaana silloin Maria Eerikintytär.

Turun tuomiokirkkoon voi tutustua älypuhelimen avulla. Sekä QR-koodeilla että sisätilapaikannuksen avulla toimivilla kierroksilla tulevat tutuiksi niin Tuomiokirkon historia ja monet kappelit kuin keskiaikaiset haudat ja hautauskulttuuri.

Lataa älypuhelimeesi ilmainen Nomadi-sovellus – ohjeet löydät osoitteesta www.citynomadi.fi. Löydät opastuskierrokset hakusanoilla Turun tuomiokirkko ja Turun tuomiokirkon hautakierros.

Lukkarin emäntä Maria Eerikintytär tuntee keskiaikaisen katedraalinsa...