Tuomiokirkonkatu 1, 20500 Turku

Aukioloajat ja tilavaraukset

Turun tuomiokirkko ja Tuomiokirkkomuseo ovat avoinna joka päivä klo 9-18. Kirkollisten tilaisuuksien aikana kirkossa tai museossa ei pääse kiertelemään.

Kirkon eteisaulassa on info ja pieni myyntitiski. Kirkon kivijalassa on kesäkahvila Domcafé. Yleisö-WC löytyy sisäänkäynnin oikealta puolelta.

Tuomiokirkon tiloja voi varata Turun Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntasihteeriltä puh. 040 341 7351.

Parkkipaikat

Tuomiokirkon läheisyydessä on maksullisia parkkipaikkoja autoille. Kirkkoon pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta. Myös Helsingin ja Hämeenlinnan suunnasta tulevat linja-autot pysähtyvät Tuomiokirkon välittömässä läheisyydessä Tuomiokirkontorin vieressä.

Esteettömyys

• Helppo pääsy liikuntaesteisille Tuomiokirkkomuseota lukuun ottamatta
  • Esteetön sisäänkäynti pyörätuolilla kulkeville pohjoisen oven kautta
  • Pääalttarille pyörätuoliliuska