Sisältö (content)

Domcafé

Tunnelmallinen holvikahvila Domcafé Turun tuomiokirkon kivijalassa on hyvän mielen kahvila.

Lähetyskahvila Domcaféssa nautitaan Pauligin lahjoittamaa alkuperäismaakahvia Presidentti Colombia Origin Blend, joka on paahdettu luonnonmukaisesti viljellyistä luomukahvipavuista. Jokaisen Domcaféssa nautitun kahvikupillisen tuotto ohjataan kasvamaan korkoa Suomen Lähetysseuran Lasten Pankkiin, joka tukee lasten ja nuorten hyvinvointia sekä edistää lasten oikeuksien toteutumista kehitysmaissa.

Domcafe on avoinna kesäkaudella 30.8.2020 saakka ma-pe klo 11-16 ja la-su klo 11-15.

Domcafé puh. 040 3417104
Varaukset: Soile Ahlqvist puh. 044 2525210
Lisätietoja: Elli Pellonperä puh. 040 3417107

Suomen vanhin kahvilatila?

Turun tuomiokirkkoseurakunnan tunnelmallinen lähetyskahvila Domcafé sijaitsee ehkä Suomen vanhimmassa kahvilatilassa. Tämä Tuomiokirkon Ursulan kappelin 1400-luvulla rakennettu kellariholvi on toiminut aikanaan muun muassa Tuomiokirkon suola- ja viljavarastona.

Domcafé perustettiin vuonna 1995 osaksi lähetystyön vapaaehtoistoimintaa ja tukemaan Tuomiokirkkoseurakunnan lähetystyötä maailmalla.

Kesällä 2020 Domcafé juhlii 25-vuotissyntymäpäiviään teemalla Unelmasta totta.
Koronaepidemian vuoksi kaikki oheisohjelmat ovat peruuntuneet tältä kesältä, mutta kesällä 2021 juhlimme taas!

Navigointivalikko

Sisältö (content)