Messu Turun Tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Tätä sunnuntaita kutsutaan syksyn pääsiäiseksi. Päivän raamatuntekstit todistavat toivosta, joka kantaa yli kuoleman rajan. Kerran koko luomakunta vapautetaan katoavaisuuden orjuudesta.

Vietämme Turun päivän juhlamessua, jossa saarnaa piispa (em.) Kaarlo Kalliala. Hänen kanssaan messua ovat toteuttamassa Antti Kirkkola, Mika Mäntyranta, Sofia Flinck, Pete Hokkanen, Maria Schmandt ja Tuomo Tuiskula. Musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Arttu Selonen sekä Turku -kvartetti (Marjaana Holva, Susanna Suorttanen, Jouni Rissanen ja Roi Ruottinen) .

Virret: 297:1,3,8 / 128:2-4 / 249:1,2,4,6 / 451:1- / 447:2,4. Virret löytyvät myös nettivirsikirjasta www.virsikirja.fi

Synnintunnustus: 714.

Raamatuntekstit: Jes. 26:12-14,19 / Joh. 5:19-21.

Messuun voit osallistua myös Virtuaalikirkon välityksellä tästä linkistä.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.