Messu Turun Tuomiokirkossa

Enkelin siivet ja sädekehä turkoosien raamien ympäröimänä

Tervetuloa liikkuvaan perhekirkkoon, luvassa puuhaa koko perheelle!

Mikkelinpäivän kunniaksi kokoonnumme liikkuvaan perhekirkkoon!

Aloitamme jumalanpalveluksen yhdessä. Sen jälkeen kirkossa saa liikkua vapaasti eri pisteillä. Alttarilla on mahdollisuus käydä ehtoollisella tai siunattavana. Lopuksi päätämme jumalanpalveluksen yhdessä.

Messuun voit osallistua myös Virtuaalikirkon välityksellä osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Virret löytyvät myös nettivirsikirjasta www.virsikirja.fi