Messu Turun Tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Tänä pyhänä ollaan olennaisen äärellä: uskon ja epäuskon. Kaikissa meissä ne taistelevat emmekä tule valmiiksi tässä kamppailussa. Siksi on tärkeää, että pysymme kuuntelijoina, kyselijöinä ja etsijöinä, pidämme kiinni Jumalan lupauksista.

Tätä messua toteutamme yhdessä Nuorekkaiden eläkeläisten kanssa. Messua ovat tekemässä Mika Mäntyranta, Pete Hokkanen ja Sofia Niskanen. Musiikista vastaavat Anu Äberg ja Markku Hietaharju.

Messuun voit osallistua myös Virtuaalikirkon välityksellä osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Virret löytyvät myös nettivirsikirjasta www.virsikirja.fi