Messu Turun Tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna violettiin väriin. Se on katumuksen ja paastonajan väri.

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Kolmannen adventtisunnuntain messussa liitymme Johannes Kastajan seuraan. Hän kehottaa meitä parannuksen tekemiseen ja mielenmuutokseen. Johanneksen, erämaan profeetan elämä ja julistus osoitti kohti Jeesusta.

Messun pappeina ovat Mika Mäntyranta, Sofia Flinck ja Aulikki Mäkinen, kanttorina Jukka Pietilä ja urkurina Markku Hietaharju.

Messuun voit osallistua myös Virtuaalikirkon välityksellä osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Virret löytyvät myös nettivirsikirjasta www.virsikirja.fi