Festhögmässa

Åbo domkyrka

Första söndagen i advent "Din konung kommer i ödmjukhet"

Björkgren (pred), Bäck (lit), Söderlund. Hjälpledare medverkar som gudstjänstgrupp, Ungdomskören (dir. Sofia Liljeström och Nicholas Söderlund) och Åbo Svenska Kyrkokör (dir. Nicholas Söderlund) medverkar.

Festhögmässan kan även ses via www.virtuaalikirkko.fi

Agendan till festhögmässan hittas här (öppnas i en pdf-fil som inte är helt tillgänglig)

Vi rekommenderar att den som deltar i församlingens verksamhet är vaccinerad, bär munskydd, håller avstånd och tvättar händerna.

Åbo svenska församlingLinkki avautuu uudessa välilehdessä