Yksinasuvien työikäisten teemailta

Seurakuntien toimitalo

Tanssiteatteri ERI: Resepti iloon videoesitys, jonka jälkeen jakamista eri teemoilla pikkuryhmissä.

Klo 18.00 Tarjoilua Toimitalon kahviotilassa. Kahvia/teetä/mehua, suolasta&makeaa/3€, MarjaK&Kristiina.

Klo 18.30 Resepti iloon videoesitys (15 min + rentoutusharjoitus 7min), jonka jälkeen jakamista pöytäryhmissä. Juttuteemoina: Luovasti luovien/Kaija, Pyhiinvaellus/Tarja, Ajatuksia Raamatusta/Charlotte, Valtion bubjetti 2022/MarjaA, Reseptejä iloon, Vapaa pulinaryhmä

Klo 19.45 Iltahartaus ja infot tulevasta ohjelmasta illan päätteeksi.

Toimitalo, 2. krs., Juhlasali.  Eerikink. 3.

Lämpimästi tervetuloa!