Jan Kenneth Weckman: Et in Arcadia Ego

Kihlaus paratiisissa -teos, jossa kolme hahmoa.

la 25.9. kello 09.00 - su 24.10. kello 18.00

Jan Kenneth Weckmanin näyttelyn Et in Arcadia Ego teokset käyvät vuoropuhelua solututkija ja biokuvantamisen asiantuntija Guillaume Jacquemet’n syöpäsoluja esittävien mikroskooppikuvien kanssa käsitellen kysymyksiä viattomuudesta ja pahasta maailmasta, elämästä ja kuolemasta.

Näyttely on rakentunut osana Åbo Akademin Forcing the Impossible -projektia ja se avataan Tieteiden yö -tapahtuman yhteydessä 24.9.2021.

Forcing the Impossible-hankkeen puitteissa eri alojen taiteilijoille on annettu mahdollisuus työskennellä valitsemansa tutkijan kanssa. Näyttely herättää pohtimaan tieteen ja taiteen mahdollisuuksia keskinäiseen vuorovaikutukseen taiteen, etiikan, uskonnon ja tieteen ristiaallokossa.

Näyttely on esillä Turun tuomiokirkon Kijkin kappelissa.

Taiteilijatapaaminen Turun tuomiokirkossa 28.9.2021 klo 17-18,

jankennethweckman.fi