Jouluaamu Tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääkuorin kattoon maalattuja, kullanvärisiä enkeleitä sinisellä pohjalla. Kuva on otettu alhaalta päin.

Tervetuloa varhaiseen joulujumalanpalvelukseen kansallispyhäkköön!

Jouluaamuna olemme suuren ihmeen äärellä. Katsomme seimeä, jossa näemme vastasyntyneen Jeesus-lapsen sekä seimen äärellä Marian, Joosefin ja kedon paimenet. Tehkäämme paimenten tavoin: Nyt Betlehemiin!

Jouluaamun jumalanpalvelusta ovat toteuttamassa Miika Ahola ja Mika Mäntyranta. Musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Anu Åberg.