Kauneimmat Joululaulut

Kynttilät palavat joulukuusen edustalla

Perinteiset Kauneimmat Joululaulut Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja! Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Kanttoreina Anu Åberg, Markku Hietaharju ja Jukka Pietilä.

Edellytämme tilaisuuteen tulijoilta koronapassia. Lataathan koronapassin itsellesi valmiiksi Omakanta-palvelusta, osoitteesta kanta.fi. Voit esittää passisi joko paperisena tai mobiililaitteen näytöltä. Tarkistamme sen ovella sisääntullessasi. Saatamme tarkistaa samalla myös henkilöllisyyden. Passia ei tarkisteta alle 16-vuotiailta. Passin tarkistus saattaa aiheuttaa ruuhkia, joten tulethan paikalle ajoissa! Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Koronapassin käyttö perustuu Lounais-Suomen Avin päätöksiin tilaisuuksien henkilömäärärajoituksista.