Uudenvuodenpäivän jumalanpalvelus Tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna valkoiseen väriin. Valkoinen on kirkkauden, ilon ja puhtauden väri, Kristus-juhlien väri.

Tervetuloa aloittamaan uusi vuosi kansallispyhäkössä!

Uudenvuodenpäivä on otsikoitu kirkkokäsikirjassa sanoilla "Jeesuksen nimessä". Jeesus -nimi tarkoittaa "Herra on apu, Herra pelastaa". Tähän nimeen on turvallista luottaa alkavana vuotena.

Jumalanpalveluksen pappina on Tuomas Vaura, kanttorina Anu Åberg ja urkurina Markku Hietaharju.