Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna valkoiseen väriin. Valkoinen on kirkkauden, ilon ja puhtauden väri, Kristus-juhlien väri.

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Me kohtaamme Jeesuksen kokoontuessamme jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen. Siellä me yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiitämme ja ylistämme Jumalan suuria tekoja. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.

Messun pappeina ovat Pete Hokkanen ja Tuomas Vaura. Musiikista vastaavat Anu Åberg ja Markku Hietaharju.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi