Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna valkoiseen väriin. Valkoinen on kirkkauden, ilon ja puhtauden väri, Kristus-juhlien väri.

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Tämä pyhä on käsikirjassa otsikoitu sanoilla "Kasteen lahja". Kaste on Jumalan hyvä teko ja suuri lahja meille. Messuun kutsutaan erityisesti vuoden aikana kastettuja ja heidän läheisiään.

Messun pappeina ovat Sofia Flinck ja Pete Hokkanen, musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Markku Hietaharju.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi