Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Päivän evankeliumissa kerrotaan, miten Jeesus myrskyävällä järvellä tyynnyttää kovan tuulen. Jeesus voi ja haluaa auttaa hädässä.

Vietämme tätä messua yhdessä rippikoululaisten kanssa. Messun pappeina ovat Milla Mäkitalo, Mika Mäntyranta ja Pete Hokkanen.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi