Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Tänään evankeliumitekstissä Jeesus kertoo vertauksen kylvämisestä, hän puhuu Jumalan sanan kylvämisestä. Siihen tehtävään Jumala kutsuu meitäkin, tekemään työtä ja luottamaan, että Jumala antaa aikanaan kasvun.

Messun pappeina ovat Sofia Flinck ja Tuomas Vaura. Musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Anu Åberg.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.