Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Tänään, laskiaissunnuntaina olemme jo paastonajan kynnyksellä. Olemme kohta lähdössä seuraamaan Jeesusta hänen kärsimystiellään. Se tie on kuitenkin toivon tie. Jeesus tuntee meidät. Hänn on Vapahtaja, joka voi auttaa meitä hädässä, pelossa, tuskassa ja yksinäisyydessä.

Messun pappeina ovat Aulikki Mäkinen, Sofia Flinck ja Pete Hokkanen. Musiikista vastaavat Anu Åberg ja Markku Hietaharju. Messua ovat toteuttamassa myös Nuorekkaat eläkeläiset.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.