Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna valkoiseen väriin. Valkoinen on kirkkauden, ilon ja puhtauden väri, Kristus-juhlien väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Pääsiäisen tapahtumat, Jeesuksen ylösnousemus ja kuoleman kukistaminen, ovat suuri ja kestävä ilonaihe. Tänään meitä muistutetaan myös totuudessa ja rakkaudessa elämisestä. Messun pappeina ovat Timo Helenius ja Jukka Hautala. Musiikista vastaavat Kristian Saarinen, Sauli Hannuksela ja Luminos -kuoro.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi