Messu Turun tuomiokirkossa - Milla Mäkitalon lähtömessu

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Messu on Milla Mäkitalon lähtömessu, jossa kuulemme hänen lähtösaarnansa.

Totuus ja harha ovat tämän pyhän keskeiset sanat. Kristittyinä joudumme elämässämme kamppailemaa erottaaksemme totuuden valheesta ja oikean väärästä. Tässä meitä auttaa Jumalan tahdon kysyminen.

Messun pappeina ovat Milla Mäkitalon lisäksi Aulikki Mäkinen ja Tuomas Vaura. Musiikista vastaavat Kristian Saarinen ja Markku Hietaharju.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä pääalttarilta.

Virret:
416:1-