Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

su 14.8. kello 10.00

Turun tuomiokirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa
Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa kaksikieliseen pyhiinvaellusmessuun!

Tänään meitä kutsutaan erityisesti uskollisuuteen Jumalan antamien lahjojen ja tehtävien vastuullisessa hoitamisessa. Vietämme kaksikielistä juhlamessua, jossa arkkipiispa ottaa vastaan pyhiinvaellusviestin, joka on lähtenyt Savonlinnasta ja jatkaa Turusta matkaa Ruotsiin. Messun toimittaa arkkipiispa Tapio Luoma yhdesä Turun ruotsinkielisen seurakunnan seurakuntapastorin Malena Björkgrenin sekä laajan avustajajoukon kanssa. Messun musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Kristian Saarinen sekä SUMU Puhallinorkesteri Rami Koskisen johdolla.

Virret: 726 / 416 / 452 / 222 / 462.

Raamatuntekstit: Ps. 19:2-7 (laulettuna ruotsiksi) / 1. Moos. 1:1-11, 24-28, 2:1-3 (ruotsiksi) / 1. Kor. 8:6 / Joh. 1:1-4

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä pääalttarilta.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä