Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa kaksikieliseen pyhiinvaellusmessuun!

Tänään meitä kutsutaan erityisesti uskollisuuteen Jumalan antamien lahjojen ja tehtävien vastuullisessa hoitamisessa. Vietämme kaksikielistä juhlamessua, jossa arkkipiispa ottaa vastaan pyhiinvaellusviestin, joka on lähtenyt Savonlinnasta ja jatkaa Turusta matkaa Ruotsiin. Messun toimittaa arkkipiispa Tapio Luoma yhdesä Turun ruotsinkielisen seurakunnan seurakuntapastorin Malena Björkgrenin sekä laajan avustajajoukon kanssa. Messun musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Kristian Saarinen sekä SUMU Puhallinorkesteri Rami Koskisen johdolla.

Virret: 726 / 416 / 452 / 222 / 462.

Raamatuntekstit: Ps. 19:2-7 (laulettuna ruotsiksi) / 1. Moos. 1:1-11, 24-28, 2:1-3 (ruotsiksi) / 1. Kor. 8:6 / Joh. 1:1-4

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä pääalttarilta.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi