Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna vihreään väriin. Vihreä on kasvun ja elämänvoiman väri.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Itsensä tutkimisen sunnuntaina olemme tärkeiden kysymysten äärellä. Meitä kehotetaan tutkimaan itseämme ja omaa elämäämme. Oikea itsensä tunteminen auttaa meitä ottamaan vastaan Jumalan armon. Se on yksin ja ainostaan Jumalan suuri lahja meille. Messun pappeina ovat Jenni Pihajoki ja Miika Ahola. Kanttorina on Jukka Pietilä, urkurina Kristian Saarinen ja kitaristina Patrik Kleemola.

Virret ja synnintunnustus:
124 / 707 / 902 / 903: 1, 5, 6 / 304: 1- / 230 / 457: 2

Tekstit:
Sananl. 28:13–14, Room. 3:21–28, Luuk. 18:9–14

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä pääalttarilta.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi