Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Hei joulu -lastenmusikaali

Hei joulu -lastenmusikaali

to 2.12. kello 16.00

Turun tuomiokirkko

Lähde matkalle joulun sanomaan musiikin, ilon ja osallisuuden siivin! Kolme joululomalle lähtevää koululaista pääsee salaperäisellä tavalla seikkailemaan ensimmäisen joulun maahan. He kohtaavat keisari Augustuksen sanansaattajan, Joosefin, Marian, paimenet, ilosanomaa tuovat enkelit ja Jeesus-lapsen.

Lasten joulumusikaali kertoo ensimmäisen joulun tapahtumat uuden musiikin keinoin. Musikaalissa yhdistyy Luukkaan kertoma jouluevankeliumi nykypäivän lasten ja nuorten maailmaan. Aikamatkalaiset oivaltavat seikkailunsa aikana, mikä on joulun todellinen lahja: rakkaus, joka on valmis antamaan omastaan toisille.

Lastenmusikaali kuljettaa joulun tarinaan mukaansatempaavan kuorolaulannan, afrikkalaisten rytmien, räpin ja monen muun tyylilajin siivittämänä. Tytti Issakaisen käsikirjoitukseen sävelet on taikonut Pekka Simojoki. Musiikista vastaavat Turun konservatorion & musiikkiopiston ja Puolalanmäen musiikkilukion kuorolaiset ja soittajat. 

Valoisuus ja ilo ovat läsnä!

 

.....

 

Liput ja esitysajat

Esitykset Turun tuomiokirkossa

ke 1.12. klo 17 (ensi-ilta)
to 2.12. klo 16 & 18.30 
la 4.12. klo 10

Paikat ovat numeroimattomia.
Ovet avautuvat 1h ennen esityksen alkua.

 

LIPUT: 

12 € 
50 € ryhmälippu  (sis. 5 hlöä)

Liput voi ostaa Lippu.fi -palvelusta >

 

.....

Musikaali on osa Joulukaupunki Turku -kokonaisuutta.

Lue lisää esityksestä ja työryhmästä osoitteessa www.heijoulu.fi

www.heijoulu.fi

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä