Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Ihmeellisiä naisia, joita ajattelen päivittäin: Neitsyt Maria

ma 13.12. kello 18.00

Turun NNKY, Vähä Hämeenkatu 12 a

Kuvataiteilija Annukka Laine kertoo Neitsyt Mariasta kirkkotaiteessa.

Tavallinen äiti, taivaan Kuningatar, Madonna, Jumalansynnyttäjä… Mitä Rooman katakombien, keskiajan ja nykyajan maalaukset Neitsyt Mariasta kertovat meille? Joulun Lapsen äiti on koskettanut ihmisiä halki vuosisatojen. Taidemaalari Annukka Laine avaa kuvin ja sanoin hänen merkitystään ja asemaansa.

Paikkana on Turun NNKY, Vähä Hämeenkatu 12 a.
Illan aikana on kahvitarjoilu, maksu on vapaaehtoinen.

Ilta on osa NNKY:n ja Tuomiokirkkoseurakunnan Ihmeellisiä naisia, joita ajattelen päivittäin -sarjaa. Sarja kuuluu Turun NNKY:n 125-vuotisjuhlavuoden ohjelmaan.

 

Edellytämme tilaisuuteen tulijoilta koronapassia. Lataathan koronapassin itsellesi valmiiksi Omakanta-palvelusta, osoitteesta kanta.fi. Voit esittää passisi joko paperisena tai mobiililaitteen näytöltä. Tarkistamme sen ovella sisääntullessasi. Saatamme tarkistaa samalla myös henkilöllisyyden. Passia ei tarkisteta alle 16-vuotiailta. Passin tarkistus saattaa aiheuttaa ruuhkia, joten tulethan paikalle ajoissa! Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Koronapassin käyttö perustuu Lounais-Suomen Avin päätöksiin tilaisuuksien henkilömäärärajoituksista.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä