Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Tuomiokirkon kuusijuhla ja joulukuusen valojen sytytys

Tuomiokirkko, jonka edessä loistavasti valaistu joulukuusi. Kuvan koristeena kuusenpalloja ja teksti Turun tuomiokirkon kuusijuhla la 27.11. klo 15.45

la 27.11. kello 15.45

Turun tuomiokirkko

Tuomiokirkon joulukuusen valot syttyvät!

Turun tuomiokirkon joulukuusen valot syttyvät jälleen 1. adventin aattona lauantaina 27.11. klo 15.45 alkavassa tilaisuudessa! Tule mukaan katsomaan, kuinka iltahämärään syttyy tänä vuonna 722 lamppua. Ohjelmassa tuttuun tapaan lasten muskari ja kirkonrotat. Lyhyen puheen pitää tuomiorovasti Aulikki Mäkinen. Tilaisuuden kesto on vajaa puoli tuntia, ja sen jälkeen alkaa Turun kaupungin joulunavaus.

Tervetuloa avaamaan joulun odotus!

 

Suosittelemme varmuuden vuoksi käyttämään maskia ja pitämään turvavälejä. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet kipeänä.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä