Tuomiokirkon kuusijuhla ja joulukuusen valojen sytytys

Tuomiokirkko, jonka edessä loistavasti valaistu joulukuusi. Kuvan koristeena kuusenpalloja ja teksti Turun tuomiokirkon kuusijuhla la 27.11. klo 15.45

Tuomiokirkon joulukuusen valot syttyvät!

Turun tuomiokirkon joulukuusen valot syttyvät jälleen 1. adventin aattona lauantaina 27.11. klo 15.45 alkavassa tilaisuudessa! Tule mukaan katsomaan, kuinka iltahämärään syttyy tänä vuonna 722 lamppua. Ohjelmassa tuttuun tapaan lasten muskari ja kirkonrotat. Lyhyen puheen pitää tuomiorovasti Aulikki Mäkinen. Tilaisuuden kesto on vajaa puoli tuntia, ja sen jälkeen alkaa Turun kaupungin joulunavaus.

Tervetuloa avaamaan joulun odotus!

Suosittelemme varmuuden vuoksi käyttämään maskia ja pitämään turvavälejä. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet kipeänä.