Lucia

Åbo domkyrka

arrangeras i samarbete med Folkhälsan i Åboland. Personer över 16 år bör visa upp ett giltigt coronapass för att kunna delta i detta evenemang.

Häggblom, Juslin. ÅSFs barnkör (dir. Sofia Liljeström) medverkar.

Åbos luciafölje medverkar.

Lucian kan även ses via www.virtuaalikirkko.fi

Tryggt välkommen!

Personer över 16 år bör visa upp ett giltigt coronapass för att kunna delta i detta evenemang. Dessa anvisningar kommer från regionförvaltningsverket. Coronapasset granskas vid dörren. Även identitetsbevis kan granskas. Utan giltigt coronapass kan man inte delta i evenemanget. Coronapasset fås från Min kanta (kanta.fi). Du kan skriva ut det på papper eller spara det i en smarttelefon.

Vi rekommenderar att den som deltar i församlingens verksamhet är vaccinerad, bär munskydd, håller avstånd och tvättar händerna.

Åbo svenska församlingLinkki avautuu uudessa välilehdessä