Paavo Nurmi Games -hyväntekeväisyysjoulukonsertti

Tuomiokirkko, kuvan etualalla seppeleellä koristeltu vanhanaikainen katulamppu

Tule mukaan hyvän mielen joululaulukonserttiin!

Paavo Nurmi Games -joulukonsertin kolehti kerätään alueella asuvien tukea tarvitsevien perheiden lasten liikunta- ja urheiluharrastuksien tukemiseen.

Edellytämme tilaisuuteen tulijoilta koronapassia. Lataathan koronapassin itsellesi valmiiksi Omakanta-palvelusta, osoitteesta kanta.fi. Voit esittää passisi joko paperisena tai mobiililaitteen näytöltä. Tarkistamme sen ovella sisääntullessasi. Saatamme tarkistaa samalla myös henkilöllisyyden. Passia ei tarkisteta alle 16-vuotiailta. Passin tarkistus saattaa aiheuttaa ruuhkia, joten tulethan paikalle ajoissa! Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Koronapassin käyttö perustuu Lounais-Suomen Avin päätöksiin tilaisuuksien henkilömäärärajoituksista.

Lisätietoja Turun seudun tapahtumakalenterista tämän linkin takaa