Jouluaskarteluja pienille ja suurille

Paperisia, leikattuja lumihiutaleita

Nuortentalo

Tule tekemään jouluisia askarteluja itselle tai lahjaksi!

Tule mukaan askartelemaan jouluisia kortteja ja muuta mukavaa! Voit tulla silloin kun itsellesi sopii, ovet ovat auki klo 17-19. Myös perheen pienimmät ovat tervetulleita!

Edellytämme tilaisuuteen tulijoilta koronapassia. Lataathan koronapassin itsellesi valmiiksi Omakanta-palvelusta, osoitteesta kanta.fi. Voit esittää passisi joko paperisena tai mobiililaitteen näytöltä. Tarkistamme sen ovella sisääntullessasi. Saatamme tarkistaa samalla myös henkilöllisyyden. Passia ei tarkisteta alle 16-vuotiailta. Passin tarkistus saattaa aiheuttaa ruuhkia, joten tulethan paikalle ajoissa! Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Koronapassin käyttö perustuu Lounais-Suomen Avin päätöksiin tilaisuuksien henkilömäärärajoituksista.