Gospel-lattarit™ : Aloittelijat

Hymyilevä henkilö tanssiasennossa

Seurakuntien toimitalo

Tanssillista liikuntaa ja hyvinvointia sekä mielelle että keholle!

Gospel-lattarit™ tarjoavat iloa ja hyvinvointia mielelle ja keholle!
Mukaansatempaavan lattarigospelmusiikin tahdissa pistetään koko kroppa liikkeelle ja hiki pintaan. Tunneilla ei tarvitse stressata sitä, miltä näyttää tai kuinka hyvin osaa tanssia. Tanssimme mm. merengueta, salsaa, bachataa, reggaetonia, sambaa, cha cha chata, rumbaa ja jiveä. Alussa ja lopussa on lyhyt rukous. Joka tunnilla on alkulämmittely ja loppuvenyttely sekä hyviä niska- ja hartialiikkeitä.

Alkeistaso sopii erinomaisesti aloittelijoille, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet Gospel-lattareita.

Varusteeksi sopii joustava asu, sisätossut/tanssilenkkarit ja juomapullo.

Paikkana on seurakuntien toimitalon juhlasali, osoitteessa Eerikinkatu 3.
Kurssin hinta (koko kevät) on 38€

Ohjaajana toimii Marita Kraama, Tanssinopettaja (AMK)