Ihmeellisiä naisia, joita ajattelen päivittäin: Hildegard Bingeniläinen

nuoren naisen muotokuva

Hildegard Bingeniläisestä kertovat Hildegard-aktiivit Marjaana Moisio ja Oili Forsman.

Ihmeellisiä naisia, joita ajattelen päivittäin -sarja saa jatkoa!

Syksyllä 2021 alkanut sarja nostaa esiin naisia, jotka ovat olleet oman aikansa edelläkävijöitä ja voivat edelleen toimia vertaistukena tämän päivän arjessa ja haasteissa.

Maaliskuun illassa Hildegard Bingeniläisestä kertomassa ovat Marjaana Moisio ja Oili Forsman.

Sarjan toteuttavat yhteistyössä Turun NNKY ja Turun tuomiokirkkoseurakunta.