Vauvaperhekahvila

Vauvan käsi pitää aikuisen sormesta kiinni.

Nuortentalo

Tervetuloa vauvaperheiden kohtaamispaikkaan! Myös odottavat vanhemmat ja isovanhemmat ovat tervetulleita! Toiminta on maksutonta, ei ennakkoilmoittautumista.

Olemme avoinna klo 13.30-15.30, voit tulla ja olla kahvilassa oman aikataulusi mukaan. Yhteinen ohjelmallinen osuus on noin klo 14.30. Kahvila toimii Nuortentalon salissa, jolloin on mahdollista pitää reilut turvavälit toisiimme. Käytössä olevat lelut ja rytmisoittimet puhdistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Meiltä löytyy useampia huoneita, jonne voit mennä syöttämään lapsesi ja juomaan kahvia, teetä tai mehua.