Perheiden muskarikahvila

Lapsen kädet, lego-palikoista tehty torni ja leluja.

Nuortentalo

Tiedot päivitetty 17.1.2022! Tervetuloa perheiden kohtaamispaikkaan! Myös odottavat vanhemmat ja isovanhemmat ovat tervetulleita! Toiminta on maksutonta, ei ennakkoilmoittautumista.

Olemme avoinna klo 9.00-11.00, voit tulla ja olla kahvilassa oman aikataulusi mukaan. Muskari on klo 10.00-10.30. Muskarissa laulamme, soitamme, loruttelemme, leikimme ja liikumme turvallisuuden huomioiden. Kahvila toimii Nuortentalon salissa, jolloin on mahdollista pitää reilut turvavälit toisiimme. Käytössä olevat lelut ja rytmisoittimet puhdistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Turvallisuussyistä kahvilassa ei ole tarjoilua, sillä toivomme, että aikuiset osallistujat käyttävät maskia kahvilassa. Meiltä löytyy useampia huoneita, jonne voit mennä syöttämään lapsesi.