Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Perheiden muskarikahvila

Lapsen kädet, lego-palikoista tehty torni ja leluja.

pe 28.1. kello 09.00 - kello 11.00

Nuortentalo

Tervetuloa perheiden kohtaamispaikkaan! Myös odottavat vanhemmat ja isovanhemmat ovat tervetulleita! Toiminta on maksutonta, ei ennakkoilmoittautumista.

Olemme avoinna klo 9.00-11.00, voit tulla ja olla kahvilassa oman aikataulusi mukaan. Muskari on klo 10.00-10.30. Muskarissa laulamme, soitamme, loruttelemme, leikimme ja liikumme turvallisuuden huomioiden. Kahvila toimii Nuortentalon salissa, jolloin on mahdollista pitää reilut turvavälit toisiimme. Käytössä olevat lelut ja rytmisoittimet puhdistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Turvallisuussyistä kahvilassa ei ole tarjoilua, sillä toivomme, että aikuiset osallistujat käyttävät maskia kahvilassa. Meiltä löytyy useampia huoneita, jonne voit mennä syöttämään lapsesi.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä