Helatorstain messu Tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna valkoiseen väriin. Valkoinen on kirkkauden, ilon ja puhtauden väri, Kristus-juhlien väri.

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Helatorstai on Kristuksen kuninkuuden ja taivaaseen astumisen päivä. Tänään meitä muistutetaan siitä, meitä syvästi rakastavan Jumalan oikealla puolella istuu Kristus, veljemme Jeesus, joka on kulkenut kärsimyksen tien. Hän tuntee kipumme, surumme ja vaikeutemme. Jeesuksen valta on armahduksen valtaa.

Messun pappeina ovat Pete Hokkanen ja Mika Mäntyranta. Musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Markku Hietaharju.

Ehtoollispöydässä kaikki leipä on gluteenitonta, alkoholitonta viini on saataville pääalttarilta pyydettäessä.