Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Museoiden yö Tuomiokirkossa / Museernas natt i Domkyrkan

Hämärä museotila, jossa vitriinejä

la 21.5. kello 19.00 - kello 23.00

Turun tuomiokirkko

Tuomiokirkko ja Tuomiokirkkomuseo ovat auki Museoiden yönä 21.5. klo 19-23. Vapaa pääsy. / Domkyrka och Domkyrkomuseet är öppna i Museernas natt 21.5. kl 19-23. Fritt inträde.

Museoiden yönä lauantaina 21. toukokuuta suuri osa kaupungin museoista ovat avoinna myöhään yöhön. Myös Tuomiokirkko on mukana.

Tuomiokirkkomuseo jalkautuu Museoiden yönä kirkkosalin puolelle kello 19 alkaen, kun esineiden historiaa esitellään niiden alkuperäisillä paikoilla. Missä sijaitsi Pietá-veistos, mikä on Ejbyn kalkin tarina? Mihin surusauvoja käytettiin? Esineihin pääsee tutustumaan Tuomiokirkkomuseossa, kirkkosalin puolella niistä löytyy lisätietoa. Museoiden yönä myös Tuomiokirkkomuseoon on vapaa pääsy.

Huomioithan, että Tuomiokirkkomuseo ei ole esteetön.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä