Museoiden yö Tuomiokirkossa / Museernas natt i Domkyrkan

Hämärä museotila, jossa vitriinejä

Tuomiokirkko ja Tuomiokirkkomuseo ovat auki Museoiden yönä 21.5. klo 19-23. Vapaa pääsy. / Domkyrka och Domkyrkomuseet är öppna i Museernas natt 21.5. kl 19-23. Fritt inträde.

Museoiden yönä lauantaina 21. toukokuuta suuri osa kaupungin museoista ovat avoinna myöhään yöhön. Myös Tuomiokirkko on mukana.

Tuomiokirkkomuseo jalkautuu Museoiden yönä kirkkosalin puolelle kello 19 alkaen, kun esineiden historiaa esitellään niiden alkuperäisillä paikoilla. Missä sijaitsi Pietá-veistos, mikä on Ejbyn kalkin tarina? Mihin surusauvoja käytettiin? Esineihin pääsee tutustumaan Tuomiokirkkomuseossa, kirkkosalin puolella niistä löytyy lisätietoa. Museoiden yönä myös Tuomiokirkkomuseoon on vapaa pääsy.

Huomioithan, että Tuomiokirkkomuseo ei ole esteetön.