Symposium: Lähetystyö – onko sillä tulevaisuutta?

Lähetyssymposium

Tutkimukset osoittavat, että nuorempi sukupolvi näkee lähetystyön eurooppalaisen kolonialismin jatkeena. Miten käy lähetystyön, mikäli seurakuntalaiset eivät pidä sitä enää tarpeellisena? Pitäisikö sanasta lähetys luopua kokonaan siihen liittyvien negatiivisten mielleyhtymien vuoksi? Mitä kirkon missio voisi merkitä suomalaisen uskonnollisen muutoksen keskellä?

Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastausta Turun tuomiokirkossa torstaina 22.9.2022 kello 13–15 yhdessä lähetystyön johtavien asiantuntijoiden kanssa. Mukana ovat Kirkon lähetystyön keskuksen johtaja Elina Hellqvist, dosentti, johtava asiantuntija Jyri Komulainen (Kirkon koulutus ja tutkimus -yksikkö) ja professori Mika Vähäkangas (Åbo Akademi).

Mukaan symposiumiin ovat tervetulleita kaikki lähetystyön tulevaisuudesta kiinnostuneet! Väliajalla on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa Domcaféssa.