Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Symposium: Lähetystyö – onko sillä tulevaisuutta?

Lähetyssymposium

to 22.9. kello 13.00 - kello 15.00

Turun tuomiokirkko

Tutkimukset osoittavat, että nuorempi sukupolvi näkee lähetystyön eurooppalaisen kolonialismin jatkeena. Miten käy lähetystyön, mikäli seurakuntalaiset eivät pidä sitä enää tarpeellisena? Pitäisikö sanasta lähetys luopua kokonaan siihen liittyvien negatiivisten mielleyhtymien vuoksi? Mitä kirkon missio voisi merkitä suomalaisen uskonnollisen muutoksen keskellä?

Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastausta Turun tuomiokirkossa torstaina 22.9.2022 kello 13–15 yhdessä lähetystyön johtavien asiantuntijoiden kanssa. Mukana ovat Kirkon lähetystyön keskuksen johtaja Elina Hellqvist, dosentti, johtava asiantuntija Jyri Komulainen (Kirkon koulutus ja tutkimus -yksikkö) ja professori Mika Vähäkangas (Åbo Akademi).


Mukaan symposiumiin ovat tervetulleita kaikki lähetystyön tulevaisuudesta kiinnostuneet! Väliajalla on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa Domcaféssa.

 

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä