Tuomiokirkko auki Taiteiden yönä

Tuomiokirkon korkea keskilaiva

Piipahda Tuomiokirkossa Taiteiden yönä klo 20-23

Taiteiden yönä kannattaa käväistä Tuomiokirkossa! Kirkko on illalla auki klo 20-23.

Klo 20 kirkon valtaa Kukkiva autiomaa, moniaistinen tapahtuma, jossa runo, tanssi, erilaiset äänimaailmat ja yhdessä osallistujien kanssa kivistä ja kukista rakennettava ristikuvio muodostavat kokonaisvaltaisen elävän taideteoksen. Esitys pyörii kirkossa non-stoppina klo 20–21.30 ja sisään voi piipahtaa milloin tahansa. Kirkkoon voi tulla vain katselemaan ja kuuntelemaan, mutta halutessaan saa myös osallistua teoksen rakentamiseen.

Kirkossa voi vaellella myös tämän jälkeen klo 23:een asti. Klo 22 tarjolla on myös kitaramusiikkia kynttilänvalossa, kun kitaraa soittamassa on Lauri Kujari. Tervetuloa istahtamaan ja ihmettelemään maailmaa Tuomiokirkon holvien alle!