Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Tuomiokirkko auki Taiteiden yönä

Tuomiokirkon korkea keskilaiva

to 11.8. kello 20.00 - kello 23.00

Turun tuomiokirkko

Piipahda Tuomiokirkossa Taiteiden yönä klo 20-23

Taiteiden yönä kannattaa käväistä Tuomiokirkossa! Kirkko on illalla auki klo 20-23.

Klo 20 kirkon valtaa Kukkiva autiomaa, moniaistinen tapahtuma, jossa runo, tanssi, erilaiset äänimaailmat ja yhdessä osallistujien kanssa kivistä ja kukista rakennettava ristikuvio muodostavat kokonaisvaltaisen elävän taideteoksen. Esitys pyörii kirkossa non-stoppina klo 20–21.30 ja sisään voi piipahtaa milloin tahansa. Kirkkoon voi tulla vain katselemaan ja kuuntelemaan, mutta halutessaan saa myös osallistua teoksen rakentamiseen. 

Kirkossa voi vaellella myös tämän jälkeen klo 23:een asti. Klo 22 tarjolla on myös kitaramusiikkia kynttilänvalossa, kun kitaraa soittamassa on Lauri Kujari. Tervetuloa istahtamaan ja ihmettelemään maailmaa Tuomiokirkon holvien alle!

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä