Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Viitasen Piian konsertti

Nainen seisoo aavan meren rannalla silmät kiinni kasvot auringon valoa kohti. Kainalossaan hänellä on pyöreä peili, josta heijastuu sininen taivas ja pilvenhahtuvat.

pe 30.9. kello 19.00 - kello 20.00

Turun tuomiokirkko

Tummanpuhuvan indie-folkin lähettiläs Viitasen Piia konsertoi soolona Turun tuomiokirkossa syyskuun lopussa

Viitasen Piia on yksi Suomen eturivin lauluntekijöistä ja tarinankertojista. Viitasen Piian omintakeinen ja rikas musiikillinen maailma sisältää elementtejä akustisesta folkista, americanasta ja elektronisesta musiikista. Musiikin ytimessä soivat Viitasen vahvat sävellykset ja sanoitukset, jotka porautuvat syvälle ihmisenä olemisen ytimeen.

LIPUT 10 €, kirjamessulipulla ilmaiseksi. Liput tuntia ennen kirkon infosta.

PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI, joten erityisesti kirjamessulipuilla tulevia pyydetään olemaan ajoissa paikalla. Varaudu esittämään messulippusi sisään tullessa.

Konsertti on osa arkkihiippakunnan kirjamessutyöryhmän järjestämää kirjamessuohjelmaa.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä