Viitasen Piian konsertti

Nainen seisoo aavan meren rannalla silmät kiinni kasvot auringon valoa kohti. Kainalossaan hänellä on pyöreä peili, josta heijastuu sininen taivas ja pilvenhahtuvat.

Tummanpuhuvan indie-folkin lähettiläs Viitasen Piia konsertoi soolona Turun tuomiokirkossa syyskuun lopussa

Viitasen Piia on yksi Suomen eturivin lauluntekijöistä ja tarinankertojista. Viitasen Piian omintakeinen ja rikas musiikillinen maailma sisältää elementtejä akustisesta folkista, americanasta ja elektronisesta musiikista. Musiikin ytimessä soivat Viitasen vahvat sävellykset ja sanoitukset, jotka porautuvat syvälle ihmisenä olemisen ytimeen.

LIPUT 10 €, kirjamessulipulla ilmaiseksi. Liput tuntia ennen kirkon infosta.

PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI, joten erityisesti kirjamessulipuilla tulevia pyydetään olemaan ajoissa paikalla. Varaudu esittämään messulippusi sisään tullessa.

Konsertti on osa arkkihiippakunnan kirjamessutyöryhmän järjestämää kirjamessuohjelmaa.