Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Mikkelinpäivän liikkuva perhemessu Turun tuomiokirkossa

Enkelisiivet

su 2.10. kello 10.00

Turun tuomiokirkko

Kaikenikäiset ovat tervetulleita Mikkelinpäivän liikkuvaan jumalanpalvelukseen Turun tuomiokirkkoon!

Mikkelinpäivän evankeliumissa Jeesus asettaa pienen lapsen uskon esikuvaksi. Jeesus opettaa meille, että Jumalan valtakunta kuuluu lasten kaltaisille. Siksi vietämme Mikkelinpäivänä messua pienten ehdoilla.

Liikkuvassa messussa aloitamme yhdessä, jonka jälkeen kirkossa saa liikkua vapaasti eri pisteillä. Alttarilla pääsee ehtoolliselle tai siunattavaksi. Lopuksi kokoonnumme vielä yhteen ja päätämme messun yhdessä.

Kirkkoon on erityisesti kutsuttu Tuomiokirkkoseurakunnan 5 vuotta täyttävät seurakuntalaiset!

Messua ovat toteuttamassa Jenni Pihajoki, Sofia Flinck, Tuomas Vaura, Merja Forsman, Tommi Santala ja Raili Tervonen. Musiikista vastaavat Jukka Pietilä, Anu Åberg sekä ihanat käsikellot!

Poikkeuksellisesti messuun ei voi osallistua Virtuaalikirkossa.

Ehtoollisleipä on gluteenitonta ja alkoholitonta viiniä on saatavissa pääalttarilta pyydettäessä.

 

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä