Hiljaisuuden päivä

Hiljaisuuden päivään kuuluu ohjattuja meditaatioita, rukoushetkiä ja meditatiivista kävelyä Tuomiokirkossa ja sen ympäristössä.

Hiljaisuuden päivä on pieni retriitti, jossa emme keskustele keskenään muuta kuin välttämättömät asiat.

Messuun aamulla klo 9 ruotsiksi ja klo 18 suomeksi ovat kaikki tervetulleita. Muun ajan kirkko on varattu hiljaisuuden päivään ilmoittautuneille. Päivä sisältää myös ohjattuja meditaatioita, rukoushetkiä ja meditatiivista kävelyä Tuomiokirkossa ja sen ympäristössä. Aamupala, lounas ja päiväkahvi tarjotaan sakastin ullakolla. Tarjoilut sisältyvät osallistumismaksuun 20 €.

Ilmoittautumiset ja maksu tapahtuu tämän linkin kautta.

Lisätietoja saat (ja ilmoittautua voit myös) Janette Korvenpää, janette.korvenpaa@evl.fi p. 040 3417207.

Mukana Miika Ahola, Nalle Öhman ja Päivi Vuorilehto.