Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Hiljaisuuden päivä

la 29.10. kello 09.00 - kello 19.00

Turun tuomiokirkko

Hiljaisuuden päivään kuuluu ohjattuja meditaatioita, rukoushetkiä ja meditatiivista kävelyä Tuomiokirkossa ja sen ympäristössä.

Hiljaisuuden päivä on pieni retriitti, jossa emme keskustele keskenään muuta kuin välttämättömät asiat.

Messuun aamulla klo 9 ruotsiksi ja klo 18 suomeksi ovat kaikki tervetulleita. Muun ajan kirkko on varattu hiljaisuuden päivään ilmoittautuneille. Päivä sisältää myös ohjattuja meditaatioita, rukoushetkiä ja meditatiivista kävelyä Tuomiokirkossa ja sen ympäristössä. Aamupala, lounas ja päiväkahvi tarjotaan sakastin ullakolla. Tarjoilut sisältyvät osallistumismaksuun 20 €.

Ilmoittautumiset ja maksu tapahtuu tämän linkin kautta.

Lisätietoja saat (ja ilmoittautua voit myös) Janette Korvenpää, janette.korvenpaa@evl.fi p. 040 3417207.

Mukana Miika Ahola, Nalle Öhman ja Päivi Vuorilehto.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä