Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Luottamuksen messu

su 25.9. kello 16.00

Turun tuomiokirkko

Taizé-lauluja, hiljaisuutta ja rauhaa

Tervetuloa Luottamuksen messuun! Luottamuksen messussa lauletaan Taizén yhteisöstä peräisin olevia rukouslauluja, annetaan runsaasti aikaa hiljaisuudelle sekä etsitään rauhaa ja luottamusta. Luottamuksen messu toteutetaan yhteistyössä kansainvälisen seurakunnan kanssa. Messussa käytetään suomen lisäksi englantia ja lauluja voidaan laulaa myös muilla kielillä. Lue lisää ranskalaisesta Taizé-yhteisöstä tämän linkin takaa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Luottamuksen messun toteuttamiseen kaivataan monenlaista apua: roudaamista ja somistamista, laulajia ja soittajia. Jos haluat osallistua messun toteuttamiseen, tule paikan päälle noin tuntia ennen messun alkua.

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä