Luottamuksen messu

Taizé-lauluja, hiljaisuutta ja rauhaa

Tervetuloa Luottamuksen messuun! Luottamuksen messussa lauletaan Taizén yhteisöstä peräisin olevia rukouslauluja, annetaan runsaasti aikaa hiljaisuudelle sekä etsitään rauhaa ja luottamusta. Luottamuksen messu toteutetaan yhteistyössä kansainvälisen seurakunnan kanssa. Messussa käytetään suomen lisäksi englantia ja lauluja voidaan laulaa myös muilla kielillä. Lue lisää ranskalaisesta Taizé-yhteisöstä tämän linkin takaa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Luottamuksen messun toteuttamiseen kaivataan monenlaista apua: roudaamista ja somistamista, laulajia ja soittajia. Jos haluat osallistua messun toteuttamiseen, tule paikan päälle noin tuntia ennen messun alkua.