Högmässa

Åbo domkyrka

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Kyndelsmässodagen "Kristus, utstrålningen av Guds härlighet"

Liljeström (pred), Björkgren-Vikström (lit), Lappalainen, Söderlund. Gudstjänstgrupp Sefanja medverkar.

Skribastart för skribagrupp 1002.

Alla barn som döpts under år 2022 och som gett tillåtelse till att vi hänger upp deras doplöv i dopträdet, får ta hem sina löv efter högmässan.

Om man vill hämta doplövet senare kan man under våren komma till en annan gudstjänst och få doplövet i samband med kyrkkaffet i Domkyrkan.

Barnhörna. Söndagslunch efter högmässan i Aurelia.

Insamlingen Gemensamt Ansvar inleds.

Högmässan kan även ses via Virtuaalikirkko.

Åbo svenska församlingLinkki avautuu uudessa välilehdessä