Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

HUOM!

Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuksien lisätietoja ei välttämättä näy! Löydät Tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuudet lisätietoineen tämän linkin takaa ja Ruotsinkielisen seurakunnan tilaisuudet tämän linkin takaa.

< Takaisin listaukseen

Hernekeitto-tapahtuma Yhteisvastuun hyväksi

Hernekeittoa kattilassa

su 19.3. kello 11.30

Turun tuomiokirkko

Tervetuloa perinteiseen Yhteisvastuu-tapahtumaan, jossa myynnissä maukasta hernekeittoa Yhteisvastuun hyväksi. Syö paikan päällä tai osta kotiin!

Sunnuntaina 19.3. Tuomiokirkon messun jälkeen on Tuomiokirkkotorilla jälleen hernerokkamyyntiä Yhteisvastuun hyväksi. Myynti alkaa n. klo 11.15/11.30.

Keittoa on sekä kasvisvaihtoehtona että lihallisena. Keitto maksaa 7€/litra ja kerta-annos eli 0,5 litraa maksaa 4€. Keitto on soppatykissä katoksen alla kirkon edessä. Maksu ainoastaan käteisellä. Soppaa saa omaan astiaan tai tarjolla oleviin pakasterasioihin tai stryroksirastioihin, joissa on kansi. Myyntiä jatketaan niin kauan kuin hernekeittoa riittää.

Yhteisvastuukeräykselle voit lahjoittaa myös tästä linkistä klikkaamalla. Vuoden 2023 Yhteisvastuukeräyksellä autetaan nuoria väkivaltaisessa maailmassa

Huomio! Helpoin tapa lahjoittaa keräykseen on MobilePay nrolla 79980. Käytä viitenumeroa: 301877

Tervetuloa!

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä