Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

HUOM!

Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuksien lisätietoja ei välttämättä näy! Löydät Tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuudet lisätietoineen tämän linkin takaa ja Ruotsinkielisen seurakunnan tilaisuudet tämän linkin takaa.

< Takaisin listaukseen

Messu Turun tuomiokirkossa

Tuomiokirkon pääalttari puettuna valkoiseen väriin. Valkoinen on kirkkauden, ilon ja puhtauden väri, Kristus-juhlien väri.

su 4.6. kello 10.00

Turun tuomiokirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa
Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa messuun kansallispyhäkköön!

Tänään vietämme Pyhän Kolminaisuuden päivää. Kristinuskon perustana on usko kolmiyhteiseen Jumalaan: Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen. Kolminaisuusoppi on vaikeasti ymmärrettävä asia, se on salaisuus.

Messun pappeina ovat Tuomas Vaura, Aulikki Mäkinen ja Jenni Pihajoki. Musiikista vastaavat Jukka Pietilä ja Markku Hietaharju.

Messussa muistetaan perjantaina edesmennyttä säveltäjä Kaija Saariahoa. Osa tämän messun musiikeista on Saariahon teoksesta Sept Papillons sellisti Katja Kolehmaisen soittamana.

Messu on katsottavissa osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Ehtoollisleipä on gluteenitonta, alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä pääalttarilta.

Virret:
134
334: 5–8
454
386:1-
956
447:4

Ensimmäinen lukukappale: Saarn. 8: 16–17
Toinen lukukappale: Ef. 4:1–
Evankeliumi: Joh. 15:1–10

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä