Ikonimaalausryhmä

kesken oleva ikoni ja maalaustarvikkeita

Turun NNKY, Vähä Hämeenk. 12 a C 57, Turku

Tervetuloa ikonimaalauksen kiehtovaan maailmaan! Sekä ensikertalaiset että kokeneemmat maalarit ovat tervetulleita ryhmään.

Turun tuomiokirkkoseurakunnan ja Turun NNKY:n yhteiset ikonimaalausryhmät palaavat kevätkaudelle!

Maanantairyhmä kokoontuu joka toinen maanantai klo 10-12, 9.1. alkaen. Kaikki kokoontumispäivät ovat:
9.1. | 23.1. | 6.2. | 20.2. | 6.3. | 20.3.

Ilmoittautuminen tapahtuu (ja lisätietoja saat) Turun NNKY:n kautta viimeistään 8.1. Voit kuitenkin kysellä paikkoja myös 8.1. jälkeen!
toimisto@nnkyturku.fi tai 0400 821 905

Kurssin hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan (kuitenkin max. 90€ + tarvikkeet)

Toinen ryhmä kokoontuu tiistaisin.