Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Katedraali soi! -konsertti

Tuomiokirkko lumihunnussa

ma 6.2. kello 19.00

Turun tuomiokirkko

Tatu Kauppinen, sello ja David Munk-Nielsen, piano

27. Katedraali soi! -viikon avaa Turun sellokilpailun 2022 voittaja Tatu Kauppinen ja Tampereen pianokilpailun 2021 voittaja David Munk-Nielsen. Nuoret ja taitavat kilpailuvoittajat ovat aiemminkin työskennelleet yhdessä sello- ja pianomusiikkia yhdistellen. Upeassa ja tunnelmallisessa konsertissa on luvassa Mendelssohnin, Kodalyn ja Shostakovichin musiikkia. Maanantain konsertti järjestetään yhteistyössä Turun musiikkijuhlien kanssa.

Liput: 25€ / 23€ / 15€

Lisätiedot: tmj.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä, lippujen ennakkomyynti: lippu.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Katedraalisoi.fi

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä