Katedraali soi! -konsertti

Tuomiokirkko lumihunnussa

Key Ensemble: Tähtien synty – Stjärnornas födelse, joht. Jutta Seppinen

Turkulainen kamarikuoro Key Ensemble tarjoilee keskiviikon konsertissaan ”Tähtien synty – Stjärnornas födelse” tällä kertaa kattauksen alkuvoimaa. Konsertin punaisena lankana kulkee virolaisen filosofi Uku Masingin ajattelu, jonka yhtenä pääteemana on fyysisen maailman ja yksilön oman sisäisen maailman kohtaaminen. Konsertti on samalla kuoron ensimmäinen konsertti uuden taiteellisen johtajan Jutta Seppisen johdolla.

Liput: 20€ / 15€ / 10€

Lisätiedot ja lippujen ennakkomyynti: keyensemble.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Katedraalisoi.fi