Katedraali soi! -konsertti

Tuomiokirkko lumihunnussa

Luminos Ensemble

Perjantaina esiintymisvuorossa on 15 naisen muodostama Luminos Ensemble. Taidokas kuoro sekä Aboa Nova Ensemble -orkesteri takaavat konsertissa ylimaallisen kylmät väreet ja pyhyyden kosketuksen Vivaldin Glorialla sekä eri säveltäjien Ave Marioilla. Tuomiokirkon holvisto ja juhlava musiikki tarjoavatkin kuulijoille henkeäsalpaavan kokonaisuuden.

Konsertissa esiintyvät Luminos Ensemblen kera sopraano Pia Pajala ja mezzosopraano Ann-Marie Heino. Orkesterina toimii Aboa Nova Ensemble, mukana myös Markku Hietaharju. Kapellimestarina on Erkki Lasonpalo.

Liput: 22€ / 20€

Lisätiedot ja lippujen ennakkomyynti: luminos.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Katedraalisoi.fi