Tapahtumia Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa Turun tuomiokirkkoon joka päivä klo 9-18! Otathan kuitenkin huomioon, että tilaisuuksien aikana kirkossa ei voi kierrellä. Penkkiin voi toki istahtaa, ja tilaisuuksiin voi ottaa osaa.

Tällä sivulla on listattuna Tuomiokirkon tilaisuuksia. Huomioithan, että lista ei ole kattava, kirkossa voi olla myös perhejuhlia (häitä, ristiäisiä, jne.), jotka eivät näy tapahtumalistassa. Häitä on erityisesti lauantaina iltapäivällä, sunnuntaina taas vietetään messuja, iltapäivällä voi olla ristiäisiä.

Lisätietoa kirkon tapahtumista saa vahtimestareilta, puh. 040 341 7100.

< Takaisin listaukseen

Katedraali soi! -konsertti

Tuomiokirkko lumihunnussa

pe 10.2. kello 19.00

Turun tuomiokirkko

Luminos Ensemble

Perjantaina esiintymisvuorossa on 15 naisen muodostama Luminos Ensemble. Taidokas kuoro sekä Aboa Nova Ensemble -orkesteri takaavat konsertissa ylimaallisen kylmät väreet ja pyhyyden kosketuksen Vivaldin Glorialla sekä eri säveltäjien Ave Marioilla. Tuomiokirkon holvisto ja juhlava musiikki tarjoavatkin kuulijoille henkeäsalpaavan kokonaisuuden.

Konsertissa esiintyvät Luminos Ensemblen kera sopraano Pia Pajala ja mezzosopraano Ann-Marie Heino. Orkesterina toimii Aboa Nova Ensemble, mukana myös Markku Hietaharju. Kapellimestarina on Erkki Lasonpalo.

Liput: 22€ / 20€

Lisätiedot ja lippujen ennakkomyynti: luminos.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Katedraalisoi.fi

Turun ja Kaarinan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä