Katedraali soi! -konsertti

Tuomiokirkko lumihunnussa

Jousitrio: Pekka Häkkinen, viulu, Jussi Aalto, alttoviulu ja Kirsti Väyrynen, sello

Katedraali soi! -viikon päätöskonsertissa vaelletaan Ludwig van Beethovenin ja Franz Schubertin aikakaudelle. Taidokas jousitrio loihtii klassismin ja romantiikan taitekohtaan ajoittuvista teoksista intiimin kokonaisuuden Tuomiokirkon holvien alle.

Konsertissa soittavat viulisti Pekka Häkkinen, alttoviulisti Jussi Aalto sekä sellisti Kirsti Väyrynen. Kaikki kolme ovat ammattimuusikoita. Aalto ja Väyrynen soittavat Suomen kansallisoopperassa.

Liput: 15€ / 10€

Katedraalisoi.fi